Irene

afbeelding van Irene
naam: 
Irene Frencken
Over mij: 

Ik ben in 2009 afgestudeerd aan de opleiding Ergotherapie van de Hogeschool Zuyd te Heerlen, afstudeerrichting kinderergotherapie. Na het afronden van de opleiding heb ik ervaring opgedaan in het mytyl- en tyltylonderwijs, revalidatie voor volwassenen en kinderen en diverse ergotherapiepraktijken. Vanaf januari 2010 ben ik werkzaam bij Ergotherapiepraktijk Van Lin, waar ik met zowel kinderen als volwassenen werk. De aanvullende cursussen en opleidingen hebben gezorgd voor verdieping op het gebied van WMO-advisering, balans belasting-belastbaarheid middels de Activiteitenweger, PRPP taakanalyse, Sensorische Informatieverwerking, CO-OP en schrijfproblemen. Ik neem deel aan het Overleg KinderErgotherapie Noord- en Midden-Limburg en ben als (kinder-)ergotherapeut betrokken bij het Kinder Bewegings Centrum Peel en Maas en het kinderteam van het Paramedisch Centrum Maasbree. 

Ik vind het mooi om kinderen te ondersteunen bij de ontwikkeling en steeds meer zelfstandig te kunnen doen! Ook bij de volwassenen vind ik het fijn om samen te kunnen zoeken naar manieren om de belangrijke handelingen (weer) zelfstandig te kunnen (blijven) uitvoeren!
Buiten mijn werk doe ik graag leuke dingen met mijn dochtertje Vayèn, spreek ik graag af met vriendinnen en wandel ik graag met mijn hondjes.

Op maandagmiddag, woensdagochtend en vrijdag ben ik werkzaam in de regio Venlo.
De maandagochtend, woensdagmiddag en donderdagmiddag ben ik werkzaam in de regio Peel en Maas.

Gecertificeerd voor DTE (Directe Toegankelijkheid Ergotherapie).

Lid van Ergotherapie Nederland en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Telefoonnummer: 
06-81228703
Kwaliteitsregister paramedici: 
69912336090